Њих две су се први пут среле очи у очи, у Дубаију где су обе отишле на одмор. Случајно се наместило да обе наводно отпутују у исто време, а сусрет се догодио прошле године на плажи Џумеира.

Фото: Инстаграм принтскрин/luna_djogani

 

Како је открио извор, било је напето када су се виделе.

- Кија је скоро сваког дана уживала на познатој плажи Џумеира, одакле је често објављивала слике. Чула је да су и Марко и Луна у Дубаију, али се тиме није оптерећивала. Међутим, Луна и Марко били су смештени баш у хотелу који се налази на тој плажи и једно јутро су рано отишли на купање како би избегли поподневно сунце и гужву због Лунине трудноће. Негде око један сат, они су се спаковали и кренули у хотел како би одморили, а када су кретали са плаже налетели су на Кију која се сунчала са другарицама. У први мах обе су се правиле да се не виде, али је било немогуће да се избегну јер су морали да прођу тик поред Кије - открио је тада њихов заједнички друг за поменути лист и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Било је мало непријатно јер нису очекивали сусрет, али шта је ту је. Луна и Марко су јој махнули, а Кија им је узвратила поздрав. Почели су да се смеју, и Луна је добацила како је свет мали, да би јој Кија кроз осмех узвратила да се слаже. Затим им је Кија поручила да уживају док су они пролазили поред ње. Луна ми је послала поруку шта се десило и сматрам да јој је драго што је дошло до сусрета јер је сада потврдила да Кија ипак нема ништа против ње и да када се сретну, могу уљудно да се јаве једна другој.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".