Према писању медија, она се тек сад осећа да је све то иза ње, а у свему јој је највише помогла чињеница да је постала мајка, као и њен супруг, Марко Миљковић, који јој пружа љубав и пажњу.

- Од првог ријалитија у ком је била, Луна је изгубила самопоуздање, постала је рањива, поводљива. Свакакве муке су је мориле свих ових година и то се одразило на њено психичко стање - објашњава извор за "Scandal", а преносе медији и додаје:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/luna_djogani

 

 

- Она је и сама јавно говорила да је посећивала психотерапеута и да је једно време пила антидепресиве. Наравно, откако је удата и има бебу, она је бивала све боље, али је Марко ипак осећао да није то то. Кад год би јој предлагао да изађу, путују, проведу се… Она је одбијала, само се затварала у кућу и избегавала људе, строго се држала породице. Срећом, Марку је било јасно да је депресија по среди, те је бодрио Луну да настави са посетама психотерапеуту. Има сигурно шест месеци како се потпуно посветила себи и свом здрављу и сада се и те како осећа помак, депресија је дефинитивно иза ње. Сигурно сте приметили да се покренула, путује са Марком, излази, има идеје, размишља и о послу. Ма презадовољна је, а Марко плаче од среће кад је види да је задовољна и да је више ништа не мучи - завршава извор.

(Scandal)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".