- Након венчања Гога и Урош су живели у Цириху, где он има спортску академију. Било им је савршено, а певачица је редовно долазила у Београд због пословних обавеза, где је боравила и по месец дана, што њеном мужу није сметало. С друге стране, он није волео да се појављује у јавности и сметало му је када би се његова фотографија појавила у медијима. Није желео да буде део естраде. Гоги је било тешко да балансира, али некако је успевала да разграничи посао и приватност - открива избор и додаје да су се први проблеми јавили на почетку пандемије коронавируса, пре две године. Гога се тада са сином преселила у Београд, а Урош је остао у Цириху.

- У почетку су супер функционисали на даљину. Гога је с времена на време одлазила у Швајцарску, али је и Урош долазио у Србију. Међутим, убрзо је такав начин живота почео да утиче на њихов брак, често су се свађали. Није било љубоморе, ни треће особе, већ је њихова комуникација постајала све гора и гора - каже извор и наглашава да се певачица максимално посветила породичним обавезама и да је много тога запоставила.

- Свирке, снимања и дружење са пријатељима свела је на минимум, па је тако и своју каријеру пустила низ воду. Имала је помоћ само од оца и мајке, а често је због умора и исцрпљености завршавала на инфузији. Постала је јако незадовољна и усамљена. Када је однос са мужем постао неподношљив, сели су и договорили се да је развод најбоље решење, те да не желе да неко испашта. Дете ће остати са Гогом, а отац ће га виђати и помагати у свему. Они се свакодневно чују, али само због потреба њиховог сина - завршава извор за "Курир".

Певачица је и на свом Инстаграму обрисала све фотографије са супругом, а решила је да се сада посвети послу и да се у великом сјају врати музици и наступима. Најавила је бројне новинете које спрема са новим стручним тимом људи. Такође, када је Гога на свом профилу качила слике са рођендана њиховог сина, Уроша ту нигде није било.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".