- Па видели смо да се нешто чудно дешава. Лазара одавно нисмо видели, само Даницу, а и њу ретко јер снима доста. Лазар је велики шмекер. Даница је права дама, увек сређена. Билу су прави пар. Али, онда је по крају почело да се шушка да су се разишли. Сви смо били у шоку. Онда је почело да се шушка да можда има неку млађу? Ко зна шта се ту издешавало - почиње причу једна старија госпођа, и додаје:

- Лазар је отишао за Црну Гору где имају кућу и брод, а Даница се вратила снимању серије. Сигрно их нисмо виђали заједно, три, четири месеца. Видимо да долазе синови код ње, као и снајке. Али, од Лазара ни трага ни гласа.

Слично говори и продавачица у оближњем супермаркету.

Фото: Инстаграм принтскрин/srpska_kinematografija_

 

 

- Лазар скоро па никада не долази. Углавном виђамо Даницу која купује само основне намирнице. Фина је, али ми делује баш повучено. Нема никада осмех, достојанствена је док хода и увек се љубазно захвали када одлази - каже продавачица.

И у оближној апотеци такође кажу да Даницу често виђају.

- Даница води рачуна о здрављу, па често долази да купује суплементе. Витамини Д, Ц, као и цинк и магнезујем је нешто што увек мора да има. Није превише причљива, а и сви је гледамо као тетку Лилу из серије "Игра судбине". Овде је по крају сви тако зову. Деца када је виде доживљавају је озбиљно и када прођу поред ње вичу "тетка Лила"- кажу у апотеци.

Фото: О.Радошевић

 

 

У крају такође кажу, да је Лазар баш озбиљан и да су одмах приметили да нешто није како треба.

- Он је знао да се комшијама увек лепо јави са осмехом, да поприча, али последњих месеци пре него су се растали, увек је био озбиљан, уђе у кола и ником се није јављао. А када му с енеко јави, само махне и каже да жури. Прича се да му је сметало што Даница снима по 12 сати и што никада није код куће. Када дође, уморна је одмах заспи, а онда из куће изађе у 6 ујутро. И тако последњих две године. Баш му је то сметало, па је се посветио фестивалу са сином који ради, а када има времена оде и до Црне Горе - каже једна комшиница.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".