Једна од њих одмах је пожелела да га мази по лицу, међутим када се младић измакао и тако јој дао до знања да није заинтересован, девојка се моментално разљутила.

Почела је да га вређа, па је тако убрзо свашта морао да истрпи:

- Знаш шта? Немој ти мене да одгурујеш ако немам намеру да те малтретирам, пед..у. Зашто се тако понашаш ако не мислимо да те силујемо? Можда не волиш жене, ха? - упитала га је девојка која је села на предње седиште, док се друга на то надовезала:

- Очито му се не свиђа. Видиш да је неки сав огорчен. А не би требало да буде такав. Тек му је двадесет година - казала је.

Пералтин снимак пренели су бројни тамошњи медији, први међу њима портал Ла Нациóн де Парагуаy, који је подсетио да је сексуално узнемиравање, нажалост, свакодневна појава и да су мушкарци такође учестале жртве.

- Замислите тек реакције да је било обрнуто, да су два припита типа малтретирала двадесетогодишњу возачицу? А заправо би сви према том проблему требало да се поставимо на начин да осудимо појаву као такву и кажемо да малтретирање не познаје пол - написао је један од корисника ТикТока у коментарима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".