Jedna od njih odmah je poželela da ga mazi po licu, međutim kada se mladić izmakao i tako joj dao do znanja da nije zainteresovan, devojka se momentalno razljutila.

Počela je da ga vređa, pa je tako ubrzo svašta morao da istrpi:

- Znaš šta? Nemoj ti mene da odguruješ ako nemam nameru da te maltretiram, ped..u. Zašto se tako ponašaš ako ne mislimo da te silujemo? Možda ne voliš žene, ha? - upitala ga je devojka koja je sela na prednje sedište, dok se druga na to nadovezala:

- Očito mu se ne sviđa. Vidiš da je neki sav ogorčen. A ne bi trebalo da bude takav. Tek mu je dvadeset godina - kazala je.

Peraltin snimak preneli su brojni tamošnji mediji, prvi među njima portal La Nación de Paraguay, koji je podsetio da je seksualno uznemiravanje, nažalost, svakodnevna pojava i da su muškarci takođe učestale žrtve.

- Zamislite tek reakcije da je bilo obrnuto, da su dva pripita tipa maltretirala dvadesetogodišnju vozačicu? A zapravo bi svi prema tom problemu trebalo da se postavimo na način da osudimo pojavu kao takvu i kažemo da maltretiranje ne poznaje pol - napisao je jedan od korisnika TikToka u komentarima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".