Илда је до шестог разреда похађала Основну школу "14. октобар" у Београду, а потом се са три године старијом сестром Санелом преселила код баке у Швајцарску. Тамо је завршила и основну и средњу школу.

- Санела и ја сада имамо фантастичан однос, али када смо биле мале, стално смо се свађале, јер није хтела нигде да ме води са собом. Зато сам ја према брату Михајлу, који је седам година млађи од мене, била потпуно другачија него што је сестра била према мени. Увек сам била ту за њега и испуњавала му жеље - испричала је Илда за "Хит Информер".

Певачица се одувек бавила спортом, али након пресељења одустала је од фудбала, али не и од тениса. Због белог спорта пропуштала је летовања и зимовања с оцем Шабаном и мајком Гоцом, а због бројних турнира није била ни на малој ни на великој матури. Желела је да постане шампион у тенису све док се није заљубила. Са 18 година упознала је момка који ју је оборио с ногу, па је рекет постао њена прошлост.

- Тенис сам оставила због љубави. Нису сви били срећни због тога, али тата ми је био велика подршка. Никада нисам зажалила што сам тако одлучила, јер сам са тим човеком доживела праву љубав, која је трајала десет година - искрено је признала Илда.

Годину дана после краха везе Илда је одлучила да крене очевим стопама.

- Увек сам волела музику, али више сам за себе певушила. Никада нисам певала пред татом јер нисам желела да ми каже: "То није добро." Зато сам тек са 29 година, када сам већ била зрела, одлучила да се упустим у музичке воде - рекла је она за поменути лист.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".