Но, Лепа је, осим по вансеријском гласу, позната и по томе што своје ставове често саопштава крајње отворено и без длаке на језику. Управо њена простодушност јесте један од разлога што ју је публика заволела.

Као искусни "естрадни вук", добро познаје и своје бројне колеге са којима целог живота дели сцену. Управо та чињеница истакнута је у уводу у један интервју са Лепом, који је објавеном у часопису "Сабор" почетком марта далеке 1999. године. Новинарка истиче да певачица у последње време ипак често одлучује да "мудро ћути" и не улази у сукобе са колегама, а занимљива је и молба који Лепа изговара већ на почетку разговора. Она је тада тражила од новинарке да јој не постави ниједно питање о млађој колегиници, Јелени Карлеуши, која ју је, по свему судећи, у то време неком својом изјавом увредила.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Када би Лепа Лукић хтела да отвори душу и да распреде причу о естради, колегиницама и колегама, сигурно би имала и могла свашта да каже. Ако се икада реши на то, место млађег сарадника у нашој редакцији је чека. Много тога зна, види и чује, али најрадије мудро ћути. Вели, давно је схватила да јој је најпаметније да гледа своја посла. Понекад је неко жестоко "повуче за језик", па најискреније, без имало увијања, каже шта мисли. Све чешће је сасвим другачија. Добро размисли шта ће рећи и строго пази да не одступи од "гледања свог посла". Никог неће да критикује, оцењује, саветује, не жели ни да прокоментарише. Наравно, о свему има своје мишљење, али га редовно задржава за себе. Навикла је на новинарске провокације, али одлично зна како да их вешто избегне, наводи се у уводу у интервју.

Фото: ТВ Новости

 

 

Чим смо је замолили за разговор, пристала је. Али, поставила је један услов - да не причамо о Јелени Карлеуши, да не коментаришемо њене изјаве и да заобиђемо све оно што последњих дана жестоко дрма естрадне редове.

Зашто?

- Зато што то није мој ниво! Уосталом, недавно сам рекла шта сам имала о томе и - тачка. Извеснима нећу ни имена да спомињем. Није мој стил да се са неким препуцавам по новинама. Уосталом, ја сам озбиљна жена, а ово су озбиљни разговори.

Фото: Архива Новости

 

 

У наставку, Лепа је најпре рекла да жели да говори о послу, а ево како је сажето описала своје пословне активности из тог периода:

- Нисам од оних који воле да причају како су презаузети, али се потрефило да последњих месеци не знам где ћу пре. Ето, треба да се појавим као гост на Цунетовом концерту и то је за мене велика част. Затим са Маринком Роквићем идем за Канаду. Ако ми у међувремену буде готова виза за Америку, ја ћу продужити из Канаде у Америку и неће ме бити овде неколико месеци. А ако виза не буде сређена, мораћу да се вратим, па поново преко "баре"...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".