Такав је случај са неколико наших певача и певачица, од којих су неки годинама мучили муку с вишком.

Дарко Лазић је годинама кубурио са вишком килограма, али је 2020. одлучио да оде на операцију смањења желуца, што је у његовом случају уродило плодом. У једном тренутку певач је имао 142 килограма, а за осам месеци успео је да изгуби више од 70. Зато је и његов отац Милан отишао на операцију са истим циљем, али је због компликација које су уследиле после захвата преминуо 13. децембра.

 

 

Певачица Ана Николић набацила је велики број килограма током трудноће, који су јој се задржали још две године после порођаја. Тек крајем 2019. озбиљно се посветила мршављењу и на естраду се вратила средином фебруара 2020. лакша за 50 килограма и мршавија него што је икада била. У томе је успела, како је сама открила, придржавајући се плана исхране који јој је преписала нутриционисткиња, смањила је оброке и пазила на број калорија које уноси. Медији су писали и да је наводно ишла на операцију смањења желуца, али она никада о томе није јавно говорила.

 

 

Индира Арадиновић Инди успела је да смрша 20 килограма након што је прошла кроз праву драму после операције желуца која је кренула по злу. Ипак, она се успешно опоравила и променила је навике, почела је да тренира и да се храни здравије.

"Звезда Гранда” Крстиња Тодоровић је током учешћа у такмичењу након савета жирија да би требало да поради на килажи отишла да "затегне” желудац и за девет месеци смршала 60 килограма, а недавно је отишла на оперативно уклањање вишка коже, које јој је платио Саша Поповић.

 

 

Драгана Јана Тодоровић успела је посебним режимом исхране да изгуби 20 килограма, а због промене коју је направила месецима су се на друштвеним мрежама низали позитивни коментари на рачун њеног изгледа, а она се у бикинију дичила својим “новим” телом.

Зорана Павић успела је да се за само неколико месеци ослободи чак 25 килограма. Певачица је данима јела само лимун и пила воду, што другима не би саветовала. Међутим за њен нови изглед заслужни су и ласери на које певачица иде бар једном недељно.

 

 

Тијана Дапчевић не крије да је склона гојењу, али са вишком килограма, нема сумње, уме да се бори. После рођење сина Вука водила је жестоку битку са скоро 35 килограма вишка. Захваљујући тренинзима и редукуваном исхраном Тијана сада изгледа феноменално.

Певачица Оља Карлеуша се током трудноће угојила више од 20 килограма, али је уз мало одрицања успела да се врати у одличну форму. Готово да не постоји особа са јавне сцене која ће рећи да је задовољна својим изгледом па су стално на дијетма. Мада она чувенана народна изрека "пробушите кашику" може да буде крилатица за све.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".