Слоба иза себе има брак са Кристином Кијом Коцкар, од које се на крају и црквено развео, што му је сада омогућило да може да се закуне на вечну љубав пред Богом и са Јеленом.

Наиме, Кија Коцкар се на свој 30. рођендан развела од Слобе Радановића и у цркви! Победница "Задруге" је у недељу отишла у Зрењанин како би код свештеника, који их је венчао 2017. године, покренула поступак за окончање брака у цркви.

Фото: АТА имагес

 

 

Певач признаје да је крив и поручује да ће јој дати развод:

- Спреман сам да признам кривицу. Грешан сам! Починио сам прељубу и треба да сносим последице. На крају крајева, и попови имају телевизоре код куће и могли су да виде шта се дешавало у "Задрузи". Знам да имам право на још три црквена брака, али ми више не пада на памет да се женим - рекао је тада Радановић.

Подсетимо, певач је био у браку са Кристином Кијом Коцкар коју је преварио са са Луном Ђогану у "Задрузи 1". Кија је ушла у тај ријалити, а одмах по завршетку "Задруге", Слоба и Кија у потписали папире за развод брака.

Фото: АТА имагес

 

 

Када бивши супружници поднесу молбу надлежном епископу да желе да окончају њихов црквени брак, и после одлуке Црквеног суда, уколико су разлози оправдани даје дозволу за развод и склапање новог брака у Цркви. Ипак, оно што је занимљиво јесте да приликом склапања другог црквеног брака, сам чин је мало другачијег карактера од првог. Наиме, друго црквено венчање је мало скромније па се неке молитве, које су читане на првом венчању, сада не читају, управо што Црква не гледа благонаклоно на развод, па "јер што Бог састави, човег га не растави".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".