Она је открила како се провела у Америци, па поменула сина Александра у емисији Премијера.


- Тамо је много опуштеније него овде. Била сам већ неколико пута тамо, највише сам се обрадовала шопингу, највише смо чекали тај Орландо, да мали све то види. Сада ће три године да напуни, прелепо је било. Највећи утисак му је оставио Мики Маус, то нам је сад главно у кући. Гледа снимке и говори како је он ту био, били смо само дан тамо, нисмо успели све паркове да обиђемо - почиње Прија, па додаје:

- Нисам срела светске звезде, људи тамо ни не обраћају пажњу на то. Највише сам шетала по тржном центру што је многе нервирало, Филипа највише.

Овом приликом открива колико ју је улога мајке променила.

Фото: Катарина Михајловић

 

- Не постоји ништа лепше, он ми је приоритет. Сви се питају како успевам да ускладим приватни живот и дете, увек је ту неко да помогне, моји, Филипови, стално долазе и смењују се, пуна је кућа. То сам одувек желела, то је баш лепо, првенствено због детета, много воли баке и деке.

Фото: Небојша Параушић

 

Они га стално воде по играоницама, шетају и он је најсрећнији - каже Пријовићка.

- Кренуо је да прича, распричао се потпуно, разна питања поставља свакодневно. Рођендан му је ускоро, све му је занимљиво, када излазим из куће пита ме: ''А где ћеш ти?''. Сутра је Дан заљубљених, не гледам те датуме толико. Ја иначе јако волим да поклањам, више волим него да поклоне мени и када је Филип у питању и породица. Не постоји особа која није патила због љубави, па тако и ја - признала је Александра у ''Премијера Викенд Специјалу''.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".