Лидија А. се огласила на Инстаграму питањем колико је тачно висок нестали Сплићанин, истичући јер је сигурна да је чак три пута видела младића који је “исти он”. Она је најавила и да ће доћи у Београд и покушати да пријави шта је видела.

Оно што се за сада зна о њој је да се бави моделингом и да живи у Минхену.

Информацију да полиција проверава наводе девојке која тврди да је видела младића који изгледа исто као Матеј Периш коментарисао је и његов отац Ненад, који је рекао да полиција проверава све информације према продецурама.

 

 

Казао је како се и даље нада, али да је код оваквих информација опрезан јер су се досад показале нетачним.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је пре готово месец и по дана у Београду нешто иза 1.40 у ноћи између 30. и 31. децембра када је истрчао из клуба "Готик".

Надзорне камере су га снимиле како трчи београдским улицама, неуспешно покушава да заустави такси и десетак минута након што је кренуо из "Бетон хале" долази до ресторана "Саванова" и спушта се степеницама према реци. Још је нејасно зашто је одјурио из клуба и зашто је у кренуо према Сави.

 

 

МУП Србије објавио је како се на снимцима види објекат који се креће низводно Савом од Бранковог моста према ушћу у Дунав и да се локације тог објекта поклапају с последњим регистрованим локацијама с Матејевог мобилног телефона.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".