Lidija A. se oglasila na Instagramu pitanjem koliko je tačno visok nestali Splićanin, ističući jer je sigurna da je čak tri puta videla mladića koji je “isti on”. Ona je najavila i da će doći u Beograd i pokušati da prijavi šta je videla.

Ono što se za sada zna o njoj je da se bavi modelingom i da živi u Minhenu.

Informaciju da policija proverava navode devojke koja tvrdi da je videla mladića koji izgleda isto kao Matej Periš komentarisao je i njegov otac Nenad, koji je rekao da policija proverava sve informacije prema prodecurama.

 

 

Kazao je kako se i dalje nada, ali da je kod ovakvih informacija oprezan jer su se dosad pokazale netačnim.

Podsetimo, Matej Periš nestao je pre gotovo mesec i po dana u Beogradu nešto iza 1.40 u noći između 30. i 31. decembra kada je istrčao iz kluba "Gotik".

Nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, neuspešno pokušava da zaustavi taksi i desetak minuta nakon što je krenuo iz "Beton hale" dolazi do restorana "Savanova" i spušta se stepenicama prema reci. Još je nejasno zašto je odjurio iz kluba i zašto je u krenuo prema Savi.

 

 

MUP Srbije objavio je kako se na snimcima vidi objekat koji se kreće nizvodno Savom od Brankovog mosta prema ušću u Dunav i da se lokacije tog objekta poklapaju s poslednjim registrovanim lokacijama s Matejevog mobilnog telefona.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".