Да бисте изгледали одморно, трик је у томе да не наносите превелике слојеве мејкапа, него баш напротив - да са различитим производима делујете свеже и природно.

ПУДЕРУ ДОДАЈТЕ МРВИЦУ КРЕМЕ ЗА ЛИЦЕ

Иако је овај трик помало необичан, помоћи ће вам, јер додајући крему, пудер неће изазвати осећај затезања на кожи или креирати осећај тежине, а лице ће добити природни сјај.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Hilife Srbija

 

БРОНЗЕР УМЕСТО СЕНКЕ

Мејкап производи заиста могу бити вишенаменски. Тако у неколико покрета омиљени бронзер можете нанети и на капке и тако нагласити очи.

НЕ СТАВЉАЈТЕ ПРЕВИШЕ КОРЕКТОРА

Иако је коректор најдражи мејкап производ многих дама, ако га има превише, учиниће да очи изгледају уморније. Зато га аплицирајте само на оне делове око очију које видите кад се загледате у очи у огледалу. Тако нећете претерати и прекрићете све оне делове који су видљиви периферним видом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Rosie Hantington Whiteley

 

"ОСУНЧАЈТЕ" ЈАГОДИЦЕ СА МАЛО БРОНЗЕРА

Уз лагани покрет бронзером дуж јагодица добићете природно наглашене црте, које ће лицу дати потребну живахност и ефекат осунчаности.

РУМЕНИЛО СЕ НЕ ПРЕСКАЧЕ

Њега не заборављајте, довољно је да га четкицом нанесете у маленим количинама на образе.

МАСКАРА ЈЕ УВЕК ДОБАР САВЕЗНИК

Кад желите да отворите поглед, нанесите је у врло малим количинама, тек толико да подигнете волумен трепавица и раздвојите сваку длаку на њено место.

Фото: Депозитфото

 

НАГЛАСИТЕ ОЧИ БРАОН ОЛОВКОМ

Уместо ајлајнера, бирајте оловку у смеђој нијанси, извуците танку линију дуж капка и изблендајте је да бисте креирали природнији, женственији изглед.

ЗА КРАЈ ОБЛИКУЈТЕ ОБРВЕ

Сјајан завршетак вашег шминкања сигурно су природно обликоване обрве које ће уоквирити ваше лице. Немојте их попуњавати да изгледају као чоколадне бананице, већ дискретно, само тамо где треба да им се поправи облик. Ем ћете лепше изгледати, ем ћете оставити бољи утисак.

Фото: Depositphotos

 

ХАЈЛАЈТЕР 

А сад донесите мало светла на лице. То можете постићи хајлајтером, који је постао обавезан део свачије бјути рутине. Нанесте га дискретно, нипошто да неприродно сијате, већ тек толико да лице сине.

САВЕТ ПЛУС - Бирајте нуде ружеве, који ће бити сјајан завршетак целог овог природног мејкап ансамбла, а ако желите да додатно уоквирите очи и отворити поглед, на унутрашње углове капака нанесите белу оловку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".