Рада је одлучила какву венчаницу жели за овај важан дан, а извор близак пару открио је планове за венчање.

- Рада ће бити као принцеза… Осмислила је венчаницу, горе ће бити уска, а доле ће да се шири са жипонима. Међутим, имаће и једну уску, јер је она презгодна и најбоље јој стоје тесне хаљине уз тело - започиње извор и додаје:

Фото: Принскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

- И Харис је изабрао елегантно одело. Обоје желе да све буде на нивоу. Бирају и велику салу за свечаност, желе да им дође пола естраде и да сви певају. Поента је да све буде весело и да се од почетка до краја игра и пева. Они све то заједно финансирају, јер обоје зарађују и за паре нема проблема. И бенд су одабрали, неће ангажовати момке са којима раде, јер су они међу званицама, а свакако ће замолити неке од колега да им певају. Наравно, сви ће се ту латити микрофона - рекао је извор.

Рада и Харис су мислили на сваког госта, па што се тиче и хране, избор је разноврстан.

Фото: АТА имагес

 

- Од хране ће бити за сваког понешто, и шкампи, и канапеи, али неће заобићи ни српску традиционалну кухињу. Биће све по обичајима и традицији - открио је извор, а онда додао и да пар планира да испоштује све обичаје.

Фото: В. Данилов

 

- Харис ће ићи у Четереже по младу, Рада жели да испоштује све обичаје и он се с њом слаже, а највише је драго Радином оцу, њему су очи пуне суза од среће. Видећете, биће то свадба о којој ће се причати месецима - закључио је извор.

(Scandal)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".