Прослављени српски глумци Слобода Мићаловић (40) и Војин Ћетковић (50) не само што су међу најпопуларнијим глумцима већ спадају и у омиљене парове наше јавне сцене. Они успевају да имају сјајан партнерски однос и да сарађују на бројним пројектима, али и да сачувају своју интиму далеко од очију јавности.

Поред "Зоне Замфирове", која им је први пут укрстила путеве, заједно смо их гледали у "Рањеном орлу", филму и серији, "Santa Maria della Salute", "Немањићима", "Тајни винове лозе"...

Фото: A.Станковић

 

Права је реткост чути их да говоре о својој приватности у разговору с новинарима, али је Војин једном приликом открио како је "први пут запазио" Слободу.

- Сећам се првог тренутка када сам је угледао, снимали смо "Зону Замфирову", а она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су већина њих биле клинке. Прошло је неколико дана снимања, позвао ме је сниматељ да дођем да погледам нешто. Видео сам је као неког ко ће вероватно да заигра у филму, нисам је посматрао као лепа је или на неки други начин. Тада сам је први пут запазио - признао је он и кроз смех додао да не би рекао да је била одушевљена. - Не могу да кажем да је била први пут одушевљена када ме је видела, али се смекшала.

Фото: Архив Новости

 

Како су медији писали, Војин и Слобода тада су се упознали и постали пријатељи, а тек 2004. године, након што су окончали везе са својим претходним партнерима, започели су и љубавну причу. Пар је у браку од 2008, а имају двоје деце - близнакиње Веру и Милу.

Глумица је једном приликом истакла да разлику у годинама између супруга и ње сматра срећном околношћу.

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

- Имам ту срећу да је Војин старији десет година и у односу на мене много је мирнији и сталоженији. Он је тај који често смирује неку ситуацију. Живиш са цимерком па се посвађате, камоли са супругом у браку. Наш брак је стабилан, благо је напет и узбудљив, а ја то волим. Да је другачије, било би ми досадно - исткала је она једном приликом.

Фото: В.Данилов

 

- Раније сам се много ослањала на Војина, оптерећујући тиме и себе и њега, а онда ме је пустио да одрастем. Сада већ имам године у којима би било дегутантно да ме нон-стоп опомиње, као да сам му млађа сестра - испричала је прошле године Мићаловићева у једном интервјуу.

Фото: Горан Шљивић

 

- Војин се данас умеша кад му тражим помоћ, што мени одговара. Разлика у годинама није огромна, али кад се погледа искуство, велика је. Довољно ми је само да помислим колико сам само искуснија од своје сестре, која је девет година млађа од мене...

(Глорија)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".