Јелена се огласила и потврдила прелепе вести.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelena_pesic_official

 

- Да, истина је, трудна сам! Скоро три месеца сам трудна, за недељу дана ће бити тачно три месеца. Сазнала сам за Нову годину, тачно 31. децембра - тог дана је Младену био рођендан, тако сам му и честитала. Кад сам му дала честитку да ишчита, написала сам му да би следећи рођенан требало да му буде још срећнији, јер ће бити тата. Изгубио се скроз, презнојио, ма, пресрећан је - узбуђено прича Јелена за "Пинк".

- Не бисте веровали колико ми је посвећен, нон-стоп чита око бебе - у којој сам недељи, шта то значи, шта се тада дешава, шта треба да једем и пијем... Ма, стварно је диван по сваком питању! - додала је.

На питање прижељкује ли дечака или девојчицу, пошто ће први пут постати мајка, Јелена каже "да јој је битно да је живо и здраво".

- Ко год ме види, прича са мном, сви причају да носим дечака, сви имају такав осећај. С друге стране, ја немам осећај шта је, шта год да је - само да је живо и здраво. Можда бих и ја волела да је прво дете дечак, да буде старији брат, а после девојчица, млађа сестра - каже Јелена.

Нису је пољуљали коментари да је пожурила и прерано се одлучила за мајчинство, будући да је са Младеном свега неколико месеци у вези. Како каже, сигурна је у свој избор и то да је он човек њеног живота.

- Искрено, мислим да ни дуге ни кратке везе нису гаранција ни за шта. Младен ми се десио, од првог дана сам срећна с њим. 24 сата проводи време са мном, нон стоп смо заједно. Брзо смо се заволели, не знам како да то дочарам људима. Најбитније је да ли сам ја срећна, а заиста јесам - најсрећнија на свету! - поручује Јелена.

Јелена и Младен ће ускоро стати на "луди камен".

- Удајем се у априлу, правимо свадбу! Удајем се за човека ког волим и који ме воли, носим његово дете! Црквено венчање ћемо обавити у мају, после поста. Планирали смо да се узмемо овог пролећа и пре него што сам сазнала да сам трудна. Није ме верио, али смо причали о заједничком животу, о свадби... Био је код мојих кући, мојима је сапштио да сам трудна на дан Божића. Тата је заплакао, мама исто... Сви су пресрећни, сви ми титрају, бране ми да пушим - закључила је за поменут медиј.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".