Популарни певач тврди да се одлично осећа и да су му се смучили наслови који се везују за његово име.

Фото: АТА имагес

 

- Хвала што сте ме позвали. Осећам се одлично, здрав сам као дрен. Прочитао сам јутрос да ми је позлило, неки су написали да сам поново завршио у болници, док други тврде да сам одбио лекарску помоћ. Могу да вам кажем да су то будалаштине. Тренутно се пакујем док причам са вама, управо крећем за Вршац на пут - рекао је Мирослав.

- Знате шта, ја знам да је људима занимљиво да читају о туђим несрећама, али ово је већ претеривање. Не знам да ли сте приметили колико сам пута у последње време, према писању медија, био у болници, једно 20 пута ми позлило, ништа од тога није истина - закључио је Илић.

Подсетимо, "Скандал" је писао о томе да је Мирославцу Илићу позлило након суђења са бившом љубавницом Мирјаном Антоновић.

- Када је стигао, притисак му је нагло скочио. Било му је баш лоше. Жалио се и на пробадање у грудима. Његова жена хтела је да зове хитну, али је он то одбио. Узео је терапију и рекао да не може да верује да се у овим годинама вуче по суду, нагласивши да је Антоновићева могла све то да реши мирним путем, са њим, али пошто је наводно она то одбила, он зато и бежи од суда. С обзиром да је суђење било затворено за јавност детаљи се не знају - закључио је извор, преносе медији писање Сцандала.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".