Снежана Бабић Снеки је већ дуги низ година присутна на нашој јавној сцени, а важи за једну од најуспешнијих певачица бивше Југославије.

Сада је на друштвеној мрежи Тик Ток испливао снимак од пре много година, на ком се налази и наша певачица. И дан данас је овај снимак права мистерија јер није познато да ли је настао током неке рекламе или филма, али је свакако привукао велику пажњу.

Наиме, на снимку се види како једна глумица из лифта "штипка" Снеки по задњици, а певачица се потом окреће и лупа шамар њеном партнеру уз упозорење. 

Подсетимо, Снеки је недавно причала о разводу од једног бизнисмена из Немачке, а певачица је тада истакла да усамљеност и самоћа нису иста ствар:

Фото: В. Данилов

 

 

- Мислим да је то велика грешка и што се мене лично тиче, на самоћу не гледам као већина жена са негативне стране. Мени је самоћа извор инспирације и то значи да могу своје време да организујем како желим. Значи да могу да будем с партнером и вољеном особом када желим, када пожелим да спавам сама - ја спавам сама. Када не желим да спавам сама, ја не спавам сама - рекла је Снеки својевремено у једној емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".