Он је са њом пет година у вези, док је јавности познато да је она бивша изабраница Богдана Срејовића, дојучерашњег дечка певачице Цеце Ражнатовић.

Фото: АТА имагес

 

- Зорана и ја живимо као да смо у браку. Венчање ће нам бити интимно, на егзотичној локацији далеко од Србије. Папир ми није битан, али планирам да се оженим свакако - навео је Саша.

- Искра је моја ћерка, тако је доживљавам од првог тренутка. Нисам јој биолошки отац, али је зовем својим дететом. И сутра кад будем имао биолошко, Искра ће бити моје прво дете. Може да ме зове како пожели, али је изабрала да будем њен "папа" - казао је певач, који је признао да у прошлости није био веран партнеркама.

Фото: АТА имагес

 

- Прва озбиљна веза ми је била са Ивоном. Знала је да нисам цвећка и да јој нисам веран, али ме је трпела. Имао сам емоције према њој, али сам био још млад и жељан излазака - наводи Саша, те признаје да је два пута оперисао нос.

- Од 16. године имам проблем са алергијама. У 21. години сам имао прву операцију носа. То ми није решило проблем, па сам морао поново на интервенцију у Турску - признао је Ковачевић.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".