Наташа каже да још није познато под којим околностима је преминула њена ћерка, јер токсиколошки налази још нису стигли.

- Већ је два месеца прошло како наше Кике нема. Сваки дан добијам на десетине питања шта се и како десило и зашто се не оглашавам, али кључне одговоре нема нико у породици - написала је на друштвеним мрежама Кикина мајка, па додала:

- Иако је прошло два месеца, није дошао токсиколошки налаз који је кључни фактор, а од полиције нисмо добили информације по питању истраге и шта се десило кобне ноћи. Фали нам доста информација како бисмо склопили слику, али нам оне нису доступне.

Мајка покојне јутјуберке је најавила да ће све детаље изнети у јавност када их буде знала.

- Једном када породица буде имала неопходне информације, огласићу се поводом свега пошто не желим да вас оставим у тишини, и одговараће ко треба да одговара. Бесна сам, очајна и сломљена - поручила је Наташа Ђукић Величковић.

Подсетимо, Кристина Кика Ђукић пронађена је мртва 8. децембра прошле године. Била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији Јутјуб канал "К1КА" броји око 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

Она се дуго борила са притиском јавности, а како је њена сарадница рекла, годинама је водила мучну борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".