- Кад се Богородици Исус обрати, када први пут треба да направи чудо на свадби у Кани... Она га пре тога дрма и каже му: "Нема више вина." Он јој, буквално овако каже: "Шта хоћеш, жено? Моје време још није дошло." То је тај однос који се пресликава у односима синова и мајки. Поготово у патријалхалним срединама. Мали је бараба, нека мушко је. Побио се, боље да се побио, него да плаче као девојчица. То је модел код нас, исто као када видимо удовицу Ражнатовић и њен син или све друге које имају познату децу криминалце или су са криминалцима направиле децу. То је тај однос, мама је ту да га воли и воли што је такав и он када увреди, на мајци је то да прогута. Маме гурају синове да буду грубијани, али ипак су оне кеве, па ће до краја бити заштићене. За маму све! - изјавила је Биљана Србљановић.

Фото: Танјуг/Тања Валић

- Госпођо Србљановић, било би дивно да се не бавите пре свега мојом породицом, а посебно у контексту нагађања, полулажи и лажи. Него да ваши јавни наступи буду везани за ваш рад, вашу политичку каријеру или не дај Боже нешто треће. Могла бих да помислим шта је разлог и шта вам је толико помутило свест, па такве ствари и глупости причате. Али бих се тада ја бавила оним што управо чините ви, нагађањима, истинама или лажима. Тако нека свако закључи шта му је драго, а молим вас моју породицу и мене оставите на миру. И да када је здравље у питању, боље да нам се деца баве спортом него да их полиција хапси поред контејнера док купују дрогу од дилера. Прочитала сам, цењена професорко, да сте имали такво искуство и остала шокирана - истакла је Светлана Ражнатовић.

Фото: Јутрјуб принтскрин/Grand Online

 

Подсетимо, Биљану Србљановић полиција је 2012. године ухватила док је куповала кокаин од познатог београдског дилера. Против ње МУП је поднео кривичну пријаву.

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".