.Она је на друштвеним мрежама поделила водитељкину фотографију из Јутарњег програма и увредила је на најнижи могући начин.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeja.djuricanin

 

- Има ли ишта огавније и поремећеније од ове сподобе? Човек није видео децу три године , овај психо брбља о себи и храни свој его - написала је Слобина лепша половина.

Поводом овога, за "Курир" се огласила и Јована Јеремић:

- Вереницама мушкараца који немају своју професију, такође име и презиме, већ су само веренице својих мушкараца, а не личности саме за себе нећу давати публицитет. Не знам ко је особа нити ме дотична интересује. Најважније је да се човеку помогне да пронађе своју децу и ја увелико радим на томе - рекла је Јована и додала:

- Док други причају о мени, а знате ону стару "Мишеви често зборе о лаву, мишеви туђе животе воде. Ал су без даха од свога страха. Лава не воле. Ал му с едиве. И миш никада неће да призна како се лаву искрено диви. Миш сања често славу и престо. Ал грицка , шушка и тако живи. Причају како познају лава и да су јачи, безбрижно леже, ал чим се лавља појави глава настане тајац, па се разбеже. Спори, а мисле како су брзи, у свпојој злоби мишеви труну, неко је рођен само да мрзи, а неко рођен да носи круну - изрецитовала је песмицу Недељка Попадића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

Али то није све. Јована је у причу увела и Слобину прву супругу Кристину Кију Коцкар:

- Још нешто. Ако већ тражи популарност нека се угледа на Слобину прву жену Кију Коцкар која има име и презиме за ралику од ње, и јавна је личност у односу на њу, а ако пак има комплекс ниже вредности у односу на Кију јер је Кијина сенка нека иде код психијатра. Велики поздрав од мале која чини чуда. Нисам јој ја крива што је у Кијиној сенци , па фрустрације лечи на другим успешним и оствареним женама које имају име и презиме и нису ничије веренице него личности за себе. У овом слуају се каже он је муж Јоване Јеремић, а не обрнуто вереница Слобе Радановића.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".