Фран Пујас је добио реч како би прокоментарисао овај глас народа.

- Тара сама испада непоштена на то, говори да га не воли, а уствари се игра са његовим емоцијама. Она зна како ће Ненад да реагује, па га доведе до лудила и онда после тога плаче - рекао је Фран.

- Матеји се више се*е од те приче, али ја знам шта је узрок свему. Пачићи су све време припремали пред њен улазак у Задругу. Ти си њој опсесија, зато што она воли кад њу неко одбија. Ја да се играм мачке и миша, не могу. Човек нема емоцију, али у њеној глави дубоко, постоји нешто. Не боли ме Матеја уопште. Тара верује у нешто што се никада неће десити... Ја сам због ње изгубио све у животу, навучен сам на ријалити игру од стране ње. Креирала је причу за Задругу 5, да ће бити са Матејом добра прича овде. Не може ништа на силу и Тара и ја не можемо да будемо на силу заједно - рекао је Ша.

- Слушај, са киме год да ми претиш, можете да ми поп**ите ку**ц - запретио је Ша.

- Ти си дошао овде да ми постављаш са ким ћу ја да причам и да радим све. Не боли ме ништа - рекла је Симова.

- Је**о сам те два пута ових дана, искористила си ме за се*с, јеб**а - наставио је репер, па је Тара насрнула на репера.

Она је скочила преко стола и насрнула на Алексића.

- Хоћеш да причам истину? Не цепај ми ствари, клошарко једна! Сад ћу све да кажем, за ово иде истина, права Тара Симов, преварант! Причај како вараш људе за оне кучиће, стигла је твоја истина. Тара Симов ми прети смрћу, одмах да се поднесе кривична пријава, овај монструм одмах да се одведе тамо где треба, прети клањем - викао је Ша.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".