Има већ пар година како се наша позната певачица и композиторка Кристина Ковач (47) одлучила да напусти све у Србији и одсели се у далеку Шведску где се бави потпуно другим занимањем. У почетку је тамо била сама и градила је услове како би у неком тренутку могли да јој се придруже ћерка Тара Перовић и дугогодишњи партнер Данијел Бракус. Тај моменат се пре две године коначно догодио и од тада ова трочлана срећна породица живи новим животом у потпуно другачијој средини.

Међутим, док смо довољно читали о самој Кристини па и њеној ћерки коју има из бившег брака са Игором Перовићем, док се више пута писало и о њеном турбулентном односу са сестром Александром, чини се да је најмање пропаћено ко је Данијел, човек крај којег је музичарка пронашла коначну срећу.

Ако вам његово презиме звучи познато то је зато што је Данијел брат познатог радијског водитеља Игора Бракуса, али Данијел није у тим водама. И он је, баш као и Кристина, напустио све што је радио у Србији па је у Шведској почео испочетка крај своје драге.

Кристина је раније говорила о изабранику, наводећи да је коначно пронашла оно што јој је требало.

- То је мушкарац каквог никада нисам срела и више нећу упознати, у то сам сигурна. Он је човек који има најјачу снагу карактера, издржао је у животу ствари које многи људи не би. Посебан је на сваки начин - интелигентан, нежан, несебичан, привржен и посвећен. Он је љубав мог живота - истакла је Кристина једном приликом.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".