- Била сам у изолацији, година ми је почела хаотично са разним болестима, били смо у кући нас троје, запустила сам се мало... Дошла сам мало да се средим. Ја сам увек у неком хаосу, али кад се добро организујеш све можеш. Никад не одбијајте помоћ, ко год хоће да вам чува бебу, пристајте. Потребно вам је време за тебе. Свака мајка је најбоља мајка, али ја увек одвојим време и за себе, то је јако важно - рекла је Луна и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Наш нови стан је један прави дом и ми смо се навикли. Ту смо већ два месеца, Миа има своју собу, направили смо баш по нашој жељи и то је наш породични дом. Много времена ту проводимо заједно и јако нам је лепа енергија. Имамо и друштво и баш уживамо. Код нас је увек занимљиво, Миа је у неком најслађем периоду. Све јој је занимјиво. Све што не сме, она би то да чачка. Ми са њом уживамо, она је јако позитивно дете. Увек воли да буде у хаосу, да се игра. Са њом никад није досадно, она је нешто што је мени било јако потребно и хвала Богу да сам је добила - рекла је Ђоганијева и проговорила о сајбер насиљу (булингу) које је остила на својој кожи.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам желела кад је била цела ситуација са Киком да се оглашавам. Нисам хтела да будем као сви. И те како бих имала шта да кажем. Ја сам и те како после ријалитија преживела сајбер насиље. Тешко је да прогуташ, да схватиш да те не дотиче. Поготово кад постанеш свестан себе и да то што ти пишу није тако. Пре ме је увек то погађало, подсвесно су увек ти ружни коментари утицали на мене. Откад сам постала мајка, тотално сам се променила, сви погледи су ми другачији. Данас не може нико да ме повреди и увреди неким глупим претњама и коментарима. Ја те људе које мрзе гледам као неке фанове. Могу да ми пишу да могу да умрем, да ме нема, све те грозоте, они су опседнути са мном... То је мени болест и тим људима не могу да дајем на значају. Жао ми је тих људи, нека ми све желе најгоре, ја ћу све супротно од тога да им мислим и да им желим само лепе ствари - рекла је у ''Премијера - Викенд специјалу''.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".