За Гранд Онлине певачица је говорила о свакодневним обавезама и животу у своје четири зида.

Како велики концерт захтева и велику организацију, не крије да јој управо то представља и највећи стрес.

- Много више стреса имамо око саме припреме, него да изађем на бину и да певам, то је најлакши део. Све пре концерта је јако стресно - рекла је Драгана, па се присетила како су се појединци давне 2014. године наљутили на њу због концерта.

- Имала сам проблем када сам организовала концерт у Арени јер су све карте биле распродате и неки новинари су се наљутили што нисам могла да им поклоним карте, а ја стварно нисам имала - искрена је која од почетка каријере до данас важи за једну од најприземнијих јавних личности.

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_mirkovic

 

 

Иако је више деценија на естради, популарност и слава је нису променили. И даље ради све ствари које је научила од својх родитеља и не либи се да засуче рукаве и у свом дворцу демонстрира своје кулинарске способности.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја сам савршена жена, све волим да спремам. Волим тестенину, ма све и никакав проблем ми није да уђем у кухињу и спремим. Уживам у свему што је својствено свакој жени јер искрено срамота је да жена не зна да спрема храну, мислим мене би било срамота. Не могу да кажем да ја све то радим, нити да кувам сваког дана, имам помоћ у кући, то стоји, али волим да учествујем, посебно када су празници у питању, уживам у спремању, почевши од декорације... Сад колико сам добра домаћица не знам, не бих да претерујем у томе - рекла је Драгана и додала:

- Ја сам једна апсолутно нормалну особа која воли све што људи генерално воле и која ради све што људи раде.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".