О певачу Бојану Васковић Лексингтона се мало зна, он врло вешто крије све о свом приватном животу, а недавно је његов рођак проговорио за медије.

Наиме, како говори певачев рођак, Бојан и даље има трауме од времена које је провео у затвору са само 16 година. Мало ко зна да је Бојан завршио иза решетака, где је са сестром и мајком провео осам месеци. Како рођак за "Сцандал" тврди, сваки пут када се присети сцена хапшења буде му мука, а језиви призори му никада нису изашли из главе.

- Никад Боки то неће моћи да превазиђе. Често се буди у зноју, има ноћне море, а понекад и нападе панике. Опасне су то ствари кад вас ухапсе на правди Бога, а ви ни криви, ни дужни - започиње рођак и наставља:

- Стално му се враћају слике хапшења, тренутка када одводе и његову мајку и сестру, затим решетке су му стално пред очима. Ипак је он био још дете, а то ни старији људи не могу лако да поднесу. Све му то јако тешко пада, и данас кад види полицију, чак и саобраћајну, веома се узнемири. Остаће то траума за цео живот, а штета, нема бољег дечка од Бокија - завршава рођак за Скандал.

(Скандал)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".