Каћа је била шокирана кад је видела да је Сања исекла њене одговоре на питање, па је рекла све што јој је на души.

Сад су се огласиле и њене колегинице, те су јој пружиле подршку.

Милена Ћеранић, Риалда Карахасановић, Александра Бурсаћ само су неке од певачица које су јој послале поруке попут: "браво", "тако је" и слично, док је Маја Николић била опширна.

Фото: Инстаграм принтскрин/katarina_zivkovic_official

 

- Тако је, драга моја. Ја сам изашла из њене емисије јер је неваспитана и безобразна и сече питања и моје излагање. Кад јој не одговара шта имам да кажем прекида ме и сече да бих јој рекла шта она жели да чује! Сања је ретко глупа и безобразна водитељка и веруј ми да овако љубоморну и злу особу одавно нисам упознала. Тежак комплексаш и олош - istakla је Маја.

Живковићева је, подсетимо, на Инстаграму написала шта се тачно догодило.

- Пошто је мој коментар у емисији "Магазин Ин" на питање постављено мени и Маји Маринковић да ли ријалити учеснице и певачице мушкарци доживљавају као жене лаког морала и ограничене интелигенције, Сања Маринковић склонила (избацила из емисије), принуђена сам да прокоментаришем овде, јер моја је дужност да одбраним себе, своју професију и све своје колегинице, које се кроз живот поштено боре и поштено зарађују свој динар - написала је Катарина данас.

- Дакле, мој одговор који је Сања исекла је гласио овако: "Предрасуда има и биће их, а што се тиче промискуитета и жена лаког морала, таквих има и међу водитељкама и међу адвокатима, агентима и лекарима, сматрам да промискуитет нема апсолутно никакве везе са професијом којом се бавите и да су то апсолутне глупости, а како на њих реагујем - не реагујем никако, јер ме оне не погађају" - додала је певачица.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".