- Све мање сам спремна за компромисе. Не желим да снимам лоше песме, не желим да пијем вино које ми се не свиђа, не желим ништа на пола, не желим да будем са неким ко ми је онако... Желим да живим живот какав желим - рекла је Наташа у емисији "Ексклузивно" и додала:

- Волим да функционишем са људима којима верујем. Генерално и јесам окружена таквим људима. Људи често кажу да не треба сарађивати са породицом, не треба мешати пословно и емотивно, а код мене се испоставило другачије и годинама је тако. Како је мени сестра посветила време, тако сам ја њој посветила поверење. Не меримо ми то, све иде природно. Кажу да кад изабереш посао који волиш, немаш ни један дан рада. Посао је поред породице за мене најважнија ствар. Ту нисам погрешила.

Наташа је признала и са чим има проблем у последње време.

- Имам проблем са ноћним преједањем... Устајем око 3-4 ујутру, то је као неко полусвесно стање где једем све пред собом и то видим тек ујутру - искрена је била певачица.

Фото: АТА имагес

 

Ускоро ће се навршити две године од њеног спектакуларног концерта у Арени, који је носио назив ''СОС за љубав''.

- Много порука добијам од људи да је то последња лепа ствар која им се догодила. Разни људи ми пишу, од најмлађих до најстаријих... Арена ми је била лекција, зато нисам могла да одрадим другу Арену, то може да се деси једанпут, рекли су ми да имамо и другу пуну, али ја не могу два пута исто то. То је мој највећи успех и највећи подстрек да радим само ствари које су квалитетне - рекла је Наташа.

Пре неколико дана је објавила нову песму "Тајне", која је постигла велики успех.

Фото: Игор Маринковић

 

- Радили смо је заједно. Пуно приче, пуно талената, пуно вере. Људи који су радили имали су веру у мене. Велике ствари и песме настају из љубави. Ова песма није наручена са моје стране, нашла ме је, зграбила и није пустила. Највећа звезда и треба да буде песма и видео. Када су људи ослобођени свог ега, тако настају најлепше ствари - рекла је Наташа.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".