Наташа је објавила своју дуго најављивану песму "Тајне", за коју истиче да је далеко најинтимнија нумера коју је отпевала у каријери дугој 22 године.

Беквалчева нам у овом видео остварењу баш са Ибице, где је по свом признању доживела неке од најлепших момената свог живота, поручује да су њене мрачне исто колико су и сјајне.

Фото: Предраг Митић

 

- Чим сам први пут чула Тајне знала сам да је то моја песма и да ће сигурно обележити један део моје каријере, али сам се неко време бојала да уђем у студио и отпевам је пошто сам имала утисак да је превише велика за мене. Одлучила сам да је ипак снимим управо такву, недовољно велику и моћну. Зато што је и моја душа таква. Огромну захвалност дугујем свима који су ми помогли да вам откријем своје Тајне јер ништа не би било изводљиво без људи који са мном несебично деле своје таленте - каже Наташа.

Фото: АТА имагес

 

Аутори песме су Милош Рогановић и Атеље Траг, а спот су радили Душан Петровић и Александар Батајић, док је за Наташин визуелни идентитет у "Тајнама" као и до сада задужена њена сестра Кристина.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".