Светлана Цеца Ражнатовић и Богдан Срејовић одлучили су да ставе тачку после годину дана љубави. 

Да нешто није како треба говорила је и чињеница да је балканска звезда на егзотично путовање на Малдиве отпутовала са пријатељима, а Богдан је за то време боравио на Златибору.

Разишли су се мирним путем, без свађе, нису желели ништа да коментаришу осим да потврде:

- Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Фото: АТА имагес

 

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена.

Оно што је занимљиво јесте да Богдан пре везе са Цецом био у браку са Зораном Тасовац. Њихов брак је трајао само неколико месеци, али се из њега родила преслатка девојчица.

Зорана је заиста права лепотица и бивша Мис Војводине, па и не чуди да је запала за око нашем популарном певачу Саши Ковачевићу.

Фото: АТА имагес

 

Она га је освојила својим шармом и харизмом који су неоспорни.

Певач ју је упознао годину дана након развода, а у међувремену и запросио. Зоранину ћерку Искру је прихватио као своју и често је то истицао у медијима:

"Није то само њено дете, то је и моје дете. Улога оца је феноменална и осећај је диван. Сви ми живимо за нове генерације које ће наследити наше гене и живети када нас не буде. Ускоро ће ваљда доћи на свет и наше дете, а биће и свадбе".

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".