Она је у емисији "Уранак" на К1 испричала детаље због којих је дошла на идеју за емисију "На мој начин".

- Са разним ситуацијама сам се суочавала због изгледа, како на послу тако и приватно. То ми је био подстрек да се упустим у авантуру звану "На мој начин", у којој мршавим пред камерама, али и разговарам са нутриционистима, психолозима, различитим стручњацима који ми помажу да истрајем и са којима разбијам неке уврежене предрасуде - истиче она.

Фото: В. Данилов

 

 

- Све то, надам се, помаже и онима који ме гледају и који се боре са сличним проблемима - казала је Наташа и открила најтежу увреду са којом се суочила.

- Било је то на телевизији на којој сам радила. Док сам пролазила ходником иза леђа сам чула: "Ко је довео ову дебелу? Она сигурно није ничија љубавница, шта тражи овде?" Била сам јако повређена и јако ме је увредило то што се моја стручност, мој рад и таленат процењују на основу мог изгледа. Губила сам и улоге. Одбили су ме јер нисам имала раван стомак и добре ноге иако је била реч о улози секретарице.

Наташа је казала да је важно да људи поново почну да се стиде.

- Нико се више ничега не стиди и то је велики проблем. Ја важим за веома отворену особу, што и јесам, неспосредна сам. Али, то је мој избор, структура моје личности и мој карактер. Људи ме због тога доживљавају блиском, па себи дају за право да ме свашта питају и да ми свашта говоре.

- Нарочито је то присутно на друштвеним мрежама. Када неко пређе границу ја брутално одговарам, јер мораш бити груб и суров да би људи схватили шта раде - истиче Аксентијевићева и додаје:

- Ја јесам јавна личност и трудим се да ме такве ствари не дотичу, али не успевам увек у томе.

Фото: В. Данилов

 

 

Како каже, коментар попут: "Јао, што си нешто пропала“ или "Лоше изгледаш" људи себи не би смели да дозвољавају.

- То би евентуално могао да ми каже неки пријатељ који је лекар јер је забринут што не изгледам добро па може да ми помогне да будем боље - сматра глумица, не желећи да открије колико је досад изгубила килограма, већ ће у својој наредној емисији то открити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".