Сваки од ова два стана кошта више од милион евра, тако да ће са још једним станом, који је прошле године добила на поклон од свог свекра, имућног бизнисмена Свете Тодоровића, она поседовати некретнине у овој луксузној згради у Београду, у укупној вредности од преко три милиона евра.

Фото: АТА имагес

 

За сада, она још увек живи у својој луксузној кући у Јајинцима, а како се радови на Кули завршавају ускоро, она ће се са породицом у дуплекс преселити чим мајстори напусте зграду, док ће друга два апартмана највероватније издавати.

Иначе, она је прошле године добила стан од свог свекра од 150 квадрата у Кули "Београд", који је плаћен 1.368.600 евра, што значи да је квадрат плаћен невероватних 9.124 евра и тако је постала власница најскупље некретнине у Београду и Србији!

Живот у овој "брендираној резиденцији" са собом повлачи и привилегије, што значи да ће Јана и њен супруг Иван имати иста права као и гости ексклузивног хотела који ће се простирати од првог до 14. спрата куле. Улазиће на посебан улаз и на располагању ће имати спа-центар, базен, теретану, неколико ресторана...

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

Подсетимо, Јана Тодоровић важи за певачицу која се најбоље удала на нашој естради. Њен свекар Света има разрађене послове у Немачкој, као и неколико фирми широм света. Јанина породица поседује некретнине у Србији, Америци, Хрватској и Шпанији.

"Курир" је ступио у контакт са Јаном због провере ових информација али нам је она љубазно рекла да о овој теми још увек не жели да говори.

- Не бих о тој теми, док све не буде готово - кратко је рекла певачица, која се недавно похвалила да јој је за 47. рођендан свекар Света купио  скупу "биркин" торбу, која кошта од 10.000 евра па навише!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".