– Никакви проблеми међу нама нису били – рекла је тада и објаснила да се са Матејем последњи пут чула 30. децембра, када јој је он послао видео око 21.30 сати.

– Мени се био угасио мобилни, а била сам на послу. Када сам око поноћи дошла кући, одговорила сам му на ту поруку и отишла сам да спавам. Пробудила сам се у седам ујутру и видим да ми није послао поруку за лаку ноћ када је дошао из града, што он увек ради. Видим нема ништа. Послала сам му поруку тада: "Да ли је све ок?”, одговора нема.

Фото: Јутјуб / принтскрин /AGAMEMNON Production

 

 

После сам му око два поподне опет послала поруку, опет ништа. Размишљам да не може да спава толико дуго, нема шансе. Онда сам се касније поподне чула с његовим пријатељима, који су ми рекли да је нестао, да му је јакна ту, да не знају ни они шта се десило. Они су били ван себе – причала је тада Сања, наглашавајући да је погађају приче о томе да је Матеј са друштвом конзумирао дрогу.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је ноћ уочи Нове године, када је истрчао из клуба "Готик" у Бетон хали, па преко Карађорђеве и Травничке улице дошао до Сава променаде, где су га снимиле камере из једног ресторана како се приближио реци Сави. Последњи сигнал његовог телефона базна станица је забележила у реци.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".