Гласине је додатно подгрејала ситуација са прославе Дијаниног рођендана где се супруга првог рекета света није појавила, нити јој је честитала на мрежама, иако су у ресторану поред Новака ту били и његов брат Ђорђе, као и његова изабраница Сашка Веселинов.

Такође, упркос томе што се Јелена коначно огласила на Инстаграму након дуже ћутње, многи и даље коментаришу то што није стајала са Новаковом породицом током драме у Аустралији.

Фото: Профимедиа

 

 

Међутим, шушка се да проблем започео још од тренутка када је Новак променио начин исхране и начину на који одгајају децу, што је Дијана прокоментарисала у више наврата.

Када је о храни реч, Дијани смета што Јелена практикује да у њеној и Новаковој кући нема шећера. У тренуцима када им се једе слатко, конзумирају специјално направљене слаткише. Како је добро познато да баке воле да размазе своје унучиће, пронео се глас да ово можда смета Дијани јер не може да уради исто са Новаковом децом.

- Они нажалост ретко долазе, створили су своју породицу и оазу. Јелена одређене ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране коју не подржавам - рекла је Дијана једном приликом.

Сада постоје индиције да би се однос између свекрве и снаје додатно могао пооштрити, а разлог су нове фотографије које је објавио Новаков отац Срђан. Наиме, док је Јелена са децом у Марбељи, тенисер време проводи у Србији и Црној гори са родитељима и обилази манастире, а чини се да је последњих дана у одсуству супруге прекршио строг режим исхране.

Фото: Профимедиа

 

 

Како Новак конзумира искључиво веганску храну, без глутена, многи су примерили да је у последње време то променио. На дочеку у Будви појео је уштипак с медом, што се може видети на фотографијама с овог догађаја, а пре неколико дана на Жабљаку је са пријатељима јео питу, док се на столу види и пршута, па су се неки фанови запитали је ли је тенисер почео да једе и месо.

На новим фотографијама које је поделио његов отац, они седе у друштву православног свештеника, а испред њих је сто пун хране.

Подсетимо, Новак је из исхране избацио глутен, а потом и месо.

- Избацио сам глутен, млечне производе и рафинисани шећер из јеловника. Била је то велика промена али држао сам је се јер су резултати дошли одмах - каже Новак у разговору са новинаром Грајамом Бесингером и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srdjandjokovic_

- Породица јесте била забринута у почетку. Недуго потом, из исхране сам избацио и црвено месо јер сам приметио да треба много времена и енергије да се оно свари у телу, а та енергија ми треба за фокус и опоравак, за наредни тренинг, за наредни меч. То је био иницијални моменат који ме је довео до садашњег јеловника који се заснива на биљној исхрани. Не једем ништа животињског порекла - рекао је Ноле.

Да ли је ово сад заиста био само мали предах од уобичајене исхране, или се ипак држи свог режима најбоље зна сам тенисер, а да ли ће се однос између Јелене и Дијане поправити, показаће само време.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".