Чаршија је одмах почела да прича да нешто није у реду са њиховом везом.

Наиме, Цеца је на егзотичној дестинацију била са пријатељима, одакле је редовно објављивала фотографије и снимке на друштвеним мрежама и показивала како се проводи и колико ужива.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Многе њене фанове је изненадило када су схватили да Срејовић није отпутовао са фолк звездом, већ да је у том периоду био на Златибору одакле је редовно обавештавао јавност на друштвеним мрежама о свакодневним активностима.

Касније је Богдан усликан на концерту Цецине колегинице Лене Ковачевић у српској престоници. Дошао је у друштву најбоље пријатељице Јелене Војиновић, а њихов долазак привукао је пажњу присутних.

Иначе, Цеца и Богдан нису зелели да кометаришу превише раскид који се десио, али једино што су желели, јесте да потврде ове наводе:

 

 

- Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота.

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена.

Раскид није био буран, нити је по среди трећа особа, већ су обе стране схватиле да су емоције избледеле.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Иначе, све је чешћа појава да се за раскиде сазнаје путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овде то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".