Јелена Томашевић и Иван Босиљчић су више од деценије у браку, познато је да важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а своју интиму чувају само за себе.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Наиме, мало је оних који знају какав однос Јелена има са родитељима глумца, односно са својим свекром и свекрвом. Познато је да Јелена и Иван обожавају да посете његово родно Ужице, где их његови родитељи увек угосте како доликује.

Једном приликом је Јелена изјавила да свекрву изузетно цени и поштује, те да се диви њеним вештинама домаћице.

- Увредила бих свекрву када бих рекла да сам добра домаћица, јер је она мајстор гостопримства и кулинарства. Али учим од најбољих, па ћу за коју годину да јој изађем на црту. Саветујем јој да се не опушта превише - казала је раније кроз осмех.

Након удаје за Ивана Љиљана и Дејан лепо су Јелену прихватили, а она сматра да је то зато што никада није пред њима имала тајни нити се претварала да је нешто што није.

Фото: АТА имагес

 

- Једна мудра изрека каже: "Ако желите да вас неко воли такве какви јесте, онда будите то што јесте"  - поручила је раније Јелена.

Подсетимо, Иванови родитељи Љиљана и Дејан се никада нису истицали у јавности и мало се тога о њима зна. Но, када је њихов однос са Јеленом у питању, они су права сложна породица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".