Наиме, како је Божиновска објаснила, чувши да је њеног сина ударила једна жена, она је скочила да га заштити и обрачуна са њом.

Фото: Инстаграм принтскрин/bojana__rodic/Јутјуб принскрин/ RTV Pink Official

 

- Која је најгора ствар коју сте урадили како бисте заштитили своје дете? - гласило је питање за Божиновску, а она је као из топа одговорила:

- Потукла сам се са једном женом која је Мирку ударила шамар. Буквално сам жену повредила, 15 дана је примала инјекције. Тукла сам се као мушкарац, оборила сам је насред улице. Ударила му је шамар, а он је био мали. Ја дођем са аутом и питам: „Ко је тукао моје дете?”, а за мном иде Јашар. Пуно пријатеља је било код мене у дворишту на базену, ја у купаћем, навукла сам само неку хаљину - испричала је својевремено Гоца у емисији „Амиџи шоу” и објаснила како је изгледао њихов окршај:

- Мени су колена била крвава, ја сам жену толико тукла, имала сам прстен на руци, ја је ударим у главу, она мене за реп. Уствари, да она мене није ухватила за реп, ја се никада не бих потукла. Вукла смо се по оном песку крваве. То је нешто што је најгоре што сам урадила. Све ми дирај, али дете не - била је јасна Гоца.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".