Како кажу за Курир, певачица је била у тајној вези пре пандемије коронавируса. Недуго након тога њен још увек законити супруг је њихову децу одвео у Аустралију. Савићева је у везу с богатим бизнисменом упловила када је увелико имала проблеме у браку и када су свађе с Душаном биле готово свакодневне.

Она је пекара упознала на прослави коју је он организовао сину за пунолетство, а на којој је Савићка певала. Они су, кажу извори, након прославе остали у контакту, а убрзо су упловили у везу, коју су крили од свих. Ипак, после неког времена пекарова жена је сазнала да је муж вара па га је напустила.

- Тај човек је одлепио за Тањом, иначе је пун као брод! После породичне прославе остали су у свакодневном контакту, а онда су се убрзо и видели и започели везу. Тања му се жалила да има проблема с Душаном, али се плашила да не оде у Аустралију, што се касније и догодило. Она се исто била заљубила. Стално ју је обасипао пажњом и поклонима. Када је бизнисменова жена сазнала за ову аферу, напустила га је и одселила се, док су његови синови остали с њим. Били су заједно неко време, а касније га је и Тања оставила, како би решавала породичну драму - наводи извор упућен певачици, који је до детаља упућен у причу.

Како се даље сазнаје, ово је најтеже пало Душану, који је одмах након што је чуо за супругину превару отишао за Аустралију, након чега се певачица упустила у правну борбу како би се њена деца вратила у Србију, али је и сама тврдила да је Душан манипулисао њом, као и да је у Аустралији упознао нову жену.

Ипак, да је један од разлога свађе и лоших породичних односа Савићеве и Јованчевића управо њена превара, потврдио је и њен још увек актуелни супруг.

- Време, само време, па ће вам све бити јасно. Она иде тако од једног до другог само из користи, да би опстала. Она је проклета, не зна шта је љубав и шта је живот. Она је роб сама себи, време ће да покаже - изјавио је Душан својевремено, када се сазнало за њену нову везу с градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем.

Ми смо покушали да ступимо у контакт и с певачицом и Душаном, али нам они нису одговарали на позиве и поруке.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".