Вељко Ражнатовић никад није ни потврдио ни демантовао да је био у вези са ћерком Анабеле Атијас и Гагија Ђоганија, а оно што је сигурно јесте да су годинама били пријатељи, као и да је Луна својевремено живела у вили Ражнатовића. 

Затим, Вељко је излазио и са Аником Ђурашковић, а пар је наводно био заједно у два наврата. Она је била његова званична девојка кад је Цецин син прослављао 18. рођендан, а исте године се нашла и међу званицама на слави породице Ражнатовић. Често су путовали, а везу су окончали кад су се једном приликом вратили с Копаоника.

Маша Терзић и Вељко имали су изузетно турбулентну везу.Тачку на своју љубав дефинитивно су ставили 2016. године.

Након што се растао од Маше, Вељко се виђао са студенткињом из Београда, Тамаром Божић, која га је наводно посећивала док је он студирао у Републици Српској. Њихова веза није била експонирана превише, те детаљи о истој нису познати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Вељко је са лепотицом Нађом Зрелац био само месец дана, а није потрајало јер је она наводно била превише млада за такву везу.

- Нађа је исувише млада да би разумела то лудило које влада око Вељка. Кад кажем лудило, мислим на девојке које га салећу са свих страна. Јесу били заљубљени, али он живи брзо и лудо, све је то превише за тако младу девојку као што је она - изјавио је тада извор близак Нађи.

Са Нином Булатовић, лепотицом из Црне Горе Вељко је често објављивао заједничке фотографије, које су убрзо након раскида обоје склонили.

Ксенија Бујишић је одмах проглашена Цецином снајком, а њих двоје су често у јавности објављивали заједничке фотографије.

Вељко Ражнатовић и веома успешна манекенка Ана Цакић, виђали су се пре две године, а пажњу јавности привукли су док су се лудо проводили и размењивали нежности на Копаонику. 

Медији су тад спекулисали да се Цеци допада нова Вељкова драга, будући да је и сама певачица излазила с њима и весело ћаскала с Аном. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".