Возачима се скреће пажња да је на појединим деоницама због радова саобраћај успорен.

Радови на надвожњаку код петлље Колари продужавају се до 1. марта, уз наизменично пропуштање возила регулисано семафором.

На територији општине Доњи Милановац код Хидроелектране Ðердап 1, до 15. фебруара од 7 до 17 часова због рехабилитације коловоза саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила.

Због изградње петље "Паковраће" до 31. јануара саобраћај ће бити преусмерен на привремену девијацију и кружну раскрсницу.

На територији Ариља код места Клисура, од 7 до 15 часова због радова на санацији коловоза саобраћај се одвија уз наизменично пропуштање возила, а након 15 часова нормално.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, док према информацијама Управе граничне полиције, у 7.30 часова на граничним прелазима није било задржавања за све категорије возила, саопштили су "Путеви Србије".

Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, upozorilo je danas JP "Putevi Srbije".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".