- Они су нон-стоп заједно код ње у изнајмљеном стану. Требало би за месец, два, Теодора да пређе у свој стан, пошто касне радови. Што се тиче њих двоје, они су у фази забављања, ништа званично, још увек су момак и девојка. Где су стали, само су наставили. Воле се, лепо им је, срећна је, задовољна, шта ће даље бити, видећемо. Најбитније је да имају здраву везу. Прегурали су ову раздвојеност - испричала је певачицина мама Гордана за "24седам".

Фото: Инстаграм принтскрин/ теодораџехверовиц

 

 

Осим тога, она је открила и да је Челебић у Београду наставио тренинге, да га Теодора подржава у свему што ради, као и он њу, те да су љубоморне сцене за њих непознаница.

- Код њих су отворене карте. Још кад је кренуо у везу са њом, њему је све било јасно, разуме свет шоубиза. Не љубоморише јој, апсолутно је подржава, немају несугласице. Нема ни оних питања: „Где си била?”, „Шта си радила”, „Ко те гледао”, „Зашто те гледао?”

Џехверовићева је кошаркаша испратила на пут крајем августа, раздвојеност им је баш тешко пала, а мајка о овоме каже:

- У почетку јој је баш недостајао, али ту је била њена породица, фризер, и савладала је то. Првих месец дана јој је баш било тешко. Онда су кренули наступи, песме, обавезе око кореографије. Они су се све време чули путем видео-позива. Ја јој кажем: „Ћути бре, како је раније било само телефоном, па не можеш да га видиш, овако свако вече можеш да га видиш.” Она је требало да иде за Бразил код њега, али је он дошао за Нову годину и приредио јој изненађење.

Теодора ће се кроз два месеца преселити у стан који је сама купила, а редовни гост ће јој осим породице бити и Нино.

- Теа ће живети у стану који је купила, а Нино има свој стан, али ће као и до сада долазити повремено код ње - прича Гоца и открива да је певачица сама платила некретнину од наступа.

Гордана је објаснила да никакав луксуз, а ни елитно насеље нису у питању, већ скроман стан:

- Она се није расипала са новцем, сама је уштедела од наступа и платила стан. Баш је радила. Ја њој не дам да кука, увек јој кажем: „Знаш како Лепа Брена, два наступа у току дана". Ово је њено време. Сава (њен брат) је купио стан у Вишњичкој бањи, исто где је и она. Најбоље им је да буду близу. Никакав луксуз, те цифре тамо што се писало, није тачно, то је баш пристојан стан.

(24sedam)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".