Она је саопштила да су се она и политичар развели у миру и да су сада у сјаним односима. Јована не крије да је сада већ спремна за нови брак, а не крије и да има удвараче који јој стално прилазе.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

- Мушкарци не верују када им кажем: "Волим те и ја са тобом хоћу да живим". Смеју ми се. Нисам се ја развела да бих била хопа цупа, већ сам се развела да бих се поново удала. Имам једну реченицу: "Ко се једном женио, одмах знаш да је нечастан". Часни људи и жене се удају и жене бар два пута. Кад је то једном одмах видиш да то нису чиста посла. Крај приче. Он је морао да има швалерку сигурно - испричала је Јована у емисији "Премијера".

Подсетимо, 2017. године Јована је започела везу са политичарем Војиславом Милошевићем. Упознали су се тако што ју је Војислав позвао на вечеру са намером да се дружи са његовом мајком која редовно прати "Парове". Тада им се догодила љубав на први поглед и постали су нераздвојни.

У јулу исте године Јована и Војислав су се верили. Веридби је присуствовало 50 политичаревих званица, док водитељка никога није позвала. Месец дана касније је раскинула веридбу, а у медијима се појавила вест да ју је вереник преварио.

Убрзо су се помирили и наставили су да уживају у љубави. Крајем 2017. године Јована је затруднела и на свет донела ћерку Леу. Док су се 2018. године венчали.

Сада су ипак одлучили да ставе тачку на брак и наставе различитим путевима уз међусобну подршку.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".