Фотографије објављене на друштвеним мрежама приказују бело возило заглављено на степеницама које се налазе насред тротоара и како се наводи у објави, реч је о таксисти, али никоме није тачно јасно какву намеру је имао, нити како је ту доспео.

Једно од логичнијих објашњења које су понудили корисници у коментарима било је да је аутомобил био паркиран на тротоару и имајући у виду да је реч о благој низбрдици, највероватније да је возач при испаркиравању отишао предалеко или није повукао ручну кочницу пре него што је напустио возило.

На фотографијама се виде и три мушкарца која су прискочила у помоћ и покушала да помере аутомобил са степеница.

"Вероватно је хтео неког да исече. Бахат,као и сваки таксиста у граду...", "Хтео човек да се спусти низ степенице", "Лепо.. скренуо је из Дринчићеве лево што је недозвољено. То доста њих ради да скрати пут и уђе у контра смеру. Неко је вероверно наишао и није имао куд. Ето тако.", "Буквално схватио вожњу "до кафане на Гундулићу!", "Делује ми као да је био паркиран без подигнуте ручне, па само склизнуо на степенице", "Није ништа хтео, журио је", писали су корисници.