- Како си? - питао је водитељ.

- Био сам као деда Пера, сад као да је васкрснуо, некако сам био под тензијом. Био је овај улазак, ја се демолирам од тензије кад су уласци или "Претрес недеље". Срце ми је куцало сто на сат због неизвесности. А ово што је Далила причала, коју послуку порати. Чему, коме? - рекао је Дејан.

- Чији си улазак очекивао? - питао је водитељ.

- Не плашим се улазака, може да уђе ко хоће, него убија ме ишчекивање и недеља, оно кад имамо празан ход - рекао је Дејан.

- У ком тренутку си одлучио да си завршио са Далилом и да ти је све дозлогрдило? - питао је водитељ.

- Оно кад сам урадио, сумирао сам све од почетка ријалитија, извукао и дошао до закључка да ми она не треба. Не да пресечем, него оно, нагло одстрањивање. Сад је избегавам свуда, не желим да је сретнем. Имао бих да одговорим на оно што је излагала, али нећу. Пуно прича, ништа не каже. Врти у круг све оно чему се мени подсмевала. Ја сам испадао највећи фолирант, а сад као да преписује на контролном. За мене је ово јединица, може да понавља разред и уђе у "Задругу 6". Тешко ми је све што радим, али радим. Борим се, јер је то једини излаз из моје ситуације. Дао сам јој другу шансу, а она каже да се нисам борио. Њу не интересује ништа, а тражи од мене да се борим за њу, а њу интересује само патка у економском дворишту. Малопре је рекла да да је хтела да се потруди око неког односа, било би океј. Што се није трудила ако сам јој дао другу шансу? Чак је једном рекла да је малтретирам причом... Ја сам хтео да сазнам, да питам, да покушам да укапирам зашто и како. Кога брига? Да се ја борим око неког за кога не знам да ли је вредна борбе. Преварила ме, развели смо се, дао сам јој другу шансу, она је опет почела да флертује са њим, а мене одгурнула. Молим? И њој сад смета што ја причам са неким... Најбоље да умрем и да ме вуку у коферу. Ја имам право да радим шта ја хоћу. Други пут сам потценио себе, није ме интересовала шта ће да коментаришу... - говорио је Драгојевић.

- И те како те је интересовало свашта нешто - добацила је Далила.

- Знаш зашто сам јој опсовао мајку и тату? Рекла је у радију да ћу да је дисквалификујем па отишла да лупа на капију намерно. Онда сам опсовао, а она је као чула у растројству. А кад је Филип онај дан, снизила глас, умилила се, а онда кад је кренула солидба, бум бум - рекао је Дејан.

- Само нека се упамте ове речи умилила. Хоће да ми буде наметнуто да сам урадила други пут што и први. Нека се води тиме, други пут се није десило - додала је Далила.

- Јесте. Са мном више не може никаква манипулација. Хвала Богу што је нисам вратио, седела би поред мене, а другим оком гледала у други ћошак стола, озрикавила би... Наш крај је био у њеној глави очигледно од давних дана, само ја то нисам схватао - додао је Драгојевић.

- Контрадикторан је. Он је већ споља одлучио да је у понору због Далиле, зато је ставио све на папир. Зато не постоји друга шанса - истакла је Драгојевићка.

- Ја сам схватио, зашто бих покушавао да дозовем свести некога ко то не жели. И после мог враћања, она ми је пришла и рекла да је њој пришао Филип, само да би ми рекла ко је пришао Филип. А онда устане и каже да се не сећа пољупца, па онда као у хотелу му каже да то не прелази у навику. Одох на леву страну, нећу да доживљавам неке ствари опет - рекао је Дејан.

- Какву слику сада имаш о Далили после оних клипова? - питао је водитељ.

- Срамно. Рекао сам да је то увод у нискобуџетни п*рно филм - истакао је Драгојевић.

- Па ти си синоћ више изгледао као нискобуџетни п*рно филм. Ти си изгледао јуче, мани се мене и гледај своја посла! - побеснела је Драгојевићка.

- Жена која пати због нечега што је урадила, доводи себе у ситуацију да ће неко опет да јој убризга отров. У суштини, срамота ме је. Како пролази време, схватам да пет пара не вреди коментарисати такве теме, да се стресирам због тога. Због женске особе која прича о с*ксу и какви ће наслови бити - рекао је Дејан.

- Мене батали те приче, одвојио си се од мене јер си видео да пропадаш поред мене, смешно. Ја знам шта осећаш и како осећаш - добацила је Далила.

- Почећу да се спрдам сам са собом и својом темом, не видим друго шта. Лажи не подносим. Не може неко да те пољуби, а да ти не знаш. Све ми је било јасно, иако се она "борила" против пољупца. А онда када сам пребацио за причу о с*ксу, она као "ја нисам причала о томе". Свако има своја дела - додао је Драгојевић.

- Ко је кога обмануо, ти њу или она тебе? - питао је водитељ.

- Сео сам да би помислила да прича паметно, да виде људи баљезгарије и колико је контрадикторна. Саму себе демантује у свакој ситиуацији, пустим је да прича, јер све што прича лаже. Мој прилазак је био пут ка јачој вези и помирењу, а она је одатле изазлазила. Последњи пут ми је рекла: "Ако хоћеш овако, хоћеш, ако не, боли ме она ствар" - рекао је Дејан.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".