Он је признао да су му најлепше задругарке Ана Јовановић и Сања Грујић.

- Одлично сам, другачији ми је посећај кад сад улазим и некако имам осећај да је сад другачије и да улазим као освежење. Имам осећај да сам много опуштенији, немам трему - говорио је на самом почетку.

- Слободан или заузет? - питала је Душица Јанковљевић.

- Слободан, где заузет да улазим у Задругу? Бићу искрен допада ми се Ана физички, то је мој тип. Морам да кажем да ми се допада Сања, начин на који резенује, има леп вокабулар и излаже лепо. Мислим да она девојка припер да предрасуде могу да буду погрешне - причао је Анђело.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да ли ћеш се приклонити групи коментатора или ћеш да потражиш свој угао и друге људе? - питала је новинарка.

- За разлику од претходних сезона волео бих да будем неко ко ће бити кативнији у коментарисању, али бићу свој, имаћу свој став и желим да га искажем. Криво ми је што људима који мене подржавају нисам показао све што могу - одговорио је он.

- Која је више твој тип Сања или Ана?

- Ана је више мој тип, али кад би се спојиле... Можда буде нека трећа -

- Ко ти се не допада? - питао је Дарко Танасијевић.

- Не допада ми се све што је Далила урадила, начин на који је урадила и све након тога. Урадила је све што бих могоа да осудим... Цар се из дана у дан мења, хоће да буде са Далилом, па неће. Цар и ја смо били океј прошле године. Он је у дубини душе добар дечко, није кваран, али ради ситуације које доведу до тога да то уради - рекао је Ранковић.

- Је л' мислиш да би се једна добра особа тако играла са Далилом? - упитао је новинар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Девојке се жале, он је овакав, он је онакав. Ти што не могу да се вежу, види свађе са Мајом и Далилом, дође трећа, па после буде он је онакав - објаснио је Анђело.

- Колико ти је познато име Стефана Михића? - гласило је питање.

- Ја сам њега упознао пре 10 година, кад сам био на Закинтосу. Он је у то време стварно био неко ко је у тим млађим данима, промотерском светлу, био јако перспективан и имао много резервација. Нисмо нас двојица пријатељи, други пут у животу смо се видели у Дубајиу кад сма ја изашао из Задруге. Ја сам тамо живео и све знам, све што је тад рекао у Дубајиу, одрадио је. Има контакте, нећу да лажем... Кад смо исшли на најлуксузнија места он се понудио, имао је контакте. Мислим да је он пун погодак за ријалити, али ја не бих волео да се моје учешће сведе на то да ме љују и вређају - причао је Ранковић.

- Анђело је открио и шта мисли о одосу Таре Симов и Ненада Алексића Ша.

- Тара је кул лик, али у глави је клинка и саможива. Мислим да она нема осећања. Кад је Ша све оно причао, она му се смеје у фацу, а он се смеје од муке - причао је Ранковић.

- Какво мишљење имаш о Менсуру? - упитао је Дарко Танасијевић.

- Коректно. Коментарише друге, а већински део је провео у односу са Милицом, свађе, ово и оно. Не бих на основу тога да износим ишљење кад му се све свело на то и зато сам рекао коректно - рекао је он.

- Стефана оптужују да је бисексуалац, је л' си чуо нешто о томе? - питао је новинар.

- То што га знам, било је такмичење ко ће са више девојака да буде. Мало је више и досадно кад је нека свађа ти си проститутка... Шта друго да се каже? - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Шта мислиш о Дејану? - питао је Дарко Танасијевић.

- Ја се пита,м шта треба да буде са главом? Људи смо, праштају се преваре, бракови пуцају, имаш дете, кредит за стан... Шта треба да се договоди кад се преко пута дешава и да ти пређеш преко тога. Највећа катастрофа је за његову породицу и најгоре је што се самоповређује - одговорио је Ранковић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".