Наиме, овог пута у синоћној емисији, оне су се "покачиле" због кандидаткиње Шејла Хујдур и Кристијане Јосић које су одмериле снаге у синоћном дуелу.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда

 

Маријина кандидаткиња, Шејла, представила се песмама „Круна” и „Не остављај трага”, док су избор Милијеве такмичарке, Кристијане, биле нумере „Селе моја” и „Африка”.

Ана Бекута је једина која није дала глас у овом дуелу, а затим је образложила због чега је тако поступи.

- Нисам дала глас. Шејла душо чује се твој таленат, али мораш много да радиш да не будеш агресивна док певаш, ту агресију можеш да искористиш у некој теретани. Прва песма је била преагресивна, ја сам овде држала уво јер нисам могла да те слушам, било је непристојно да изађем и онда сам запушила уши. Друга песма је била боља интерпретација. Кристијана, ти си имала бољи став вечерас, била си у служби песама покретом на сцени, али то није било испраћено гласом - рекла је Бекута.

Снежана Ђуришић је имала другачије мишљење, те истакла да је Кристијана агресивно отпевала прву песму.

- Не волим да коментаришем мишљење колега, али не слажем се да сте залужиле исти број гласова. Шејла је била апсолутно доминантнија - рекла је Снежана, са чим се сложила и Цеца која је додала да се Милијева такмичарка није сродила са нумерама које је изводила.

- Имајући у видеу да је Шејла сама бирала песме и да се сама спремала ја сам задовољна. Она је имала изузеће јер се удавала. Нисам имала стопроцентно разумевање, ниси морала да дођеш на дан свадбе, али на дан када се проба венчаница, могла си - објаснила је Шерифовићева.

- Е, па не може, ниси се удавала и не знаш - одбрусила је Цеца.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".