- Годинама се пише на тему моје везе са Слободом Мићаловић и не знам кога то више занима. Па да ставимо тачку. Слобода је моја другарица и желим и њој и њеној дивној породици све најбоље - каже Радивојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ К1 Телевизија

 

Приватно Југ је велики навијач Звезде, отац двојице синова и супруг глумице Милене Васић, који је упознао на наговор рођене сестре Ане.

- Дипломирао сам 2000. године 22. јуна. Иако сам факултет завршио у року 1995, чекао сам праву прилику за дипломски рад, и омогућио ми ју је чувени професор др Владимир Јевтовић, који је те године постао управник ЈДП. Предложио ми је да урадимо "Коштану" Боре Станковића. Мој сан. Многи је из личних разлога нису волели ни прихватили, али мени остаје забележено да сам дипломирао с десетком у класи великог професора др Светозара Рапајића, а да је чувени театролог и критичар Мухарем Первић у Политици писао да никад није видео бољу "Коштану", ни представу а ни саму Коштану, коју је чаробно играла данас моја супруга Милена Васић. Довољно", открио је редитељ.

 

 

Најтеже је било наћи главну глумицу:

- Тражио сам Коштану дуго. Тежак задатак. Да уме да пева, игра, глуми... већ сам био у пат-позицији да је нећу наћи. Моја сестра ми је јавила да је у неком часопису видела интервју с неком младом глумицом која би ми можда била занимљива. Отишао сам у Атеље 212 на представу "Џил и Џон" и угледао у првом минуту Милену Васић. Да задовољство буде још веће, на сцени се појавила у црвеном доњем вешу. Не да сам знао да ће бити Коштана него сам знао и да ће ми бити жена.

(Kurir)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".