Мили у посебним моментима на друштвеним мрежама објави њихове заједничке фотографије, а сада је на свом Инстаграм профилу поделио Нинину слику и тако решио да свима покаже какву лепотицу има крај себе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

- Моје све - написао је Мили, који већ 17 година ужива у љубави са Ниноном.

Она је позирала у црној кожној хаљини и црним штиклама, а Мили је навео да ју је фотографисао Петар Вујанић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Мили је открио детаље сусрета са својом изабраницом, коју је упознао 2004. године.

- Ја сам се дружио са Ниним пријатељицама, често смо излазили и једно годину дана је трајало то дружење. Чак сам и једној њеној пријатељици радио неку песму. Нина је за то време била у Италији, где је студирала, и кад је први пут дошла код мене у студио, само сам њеној пријатељици рекао "Гледај, како год, али следећи пут кад она дође обавезно ми јави". Ја сам јој рекао "Супер, сад ту везу да прекинеш и од сутра крећемо ти и ја" (смех). Све се нагло десило, али изгледа да је требало тако - рекао је.

Након само шест месеци везе Мили је одлучио да запроси лепу Нину и то на несвакидашњи начин. Иако није претерано романтичан, за веридбу се потрудио да буде и осмислио је да до најситнијих детаља.

Фото: Јутјуб принтскрин/Нова РС

 

- Отишли смо у шопинг, али тако што сам само себи куповао, шта год да је она одабрала рекао сам да јој не стоји. Увече смо имали вечеру у чувеном ресторану. Ја сам обукао све што сам купио, одело, кравату, а она је полудела јер није знала шта да обуче. У ствари, ја сам месец дана пре тога наручио прстен, хаљину, огрлицу, све за то вече је већ било спремно. Чак сам јој порубљивао хаљину по њеној мери, а да није знала - испричао је својевремено и открио како је веридба била право изненађење за Нину.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Преко пријатеља сам добио најбољи сто, имали смо невероватну вечеру. Када је дошао тај моменат ја сам почео да се знојим. У једном тренутку сам клекнуо на колена и запросио. Сећам се да је бризнула у плач, а цео рестаран се окренуо и почео да аплаудира. Петнаест минута сам чекао њен одговор - с осмехом се присетио чувени композитор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".